Dit zijn 5 opvallende exclusieve auto’s in 2021

Category: Diverse Auto

2021 is een spannend jaar voor wij als autoliefhebbers. Er zijn enorm veel exclusieve auto’s gelanceerd van de top automerken. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologie en krachtige motoren.

Door de jaren heen hebben we een verbetering gezien in veiligheid, uitvoering en luxe rijeigenschappen van de auto’s. Ook zijn er exclusieve voertuigen met ultramoderne hybride systemen op de markt gebracht.

In dit artikel zien we vijf van de meest opvallende exclusieve auto’s van 2021.

Mercedes Maybach S-klasse

Maybach is de superluxe merk van Daimler. Deze super bijzondere S-klasse behoort tot de beste luxe limousine auto’s ter wereld. Deze auto heeft het meest luxueuze interieur die Mercedes te bieden heeft.

Met een tijdloze ontwerp en natuurlijk ook heel veel paardenkracht. Je kunt kiezen voor het vlaggenschip model, de Maybach S650. Dit komt met een sterke v12 met dubbele turbos. Verder is er ook een dubbele turbo v8 genaamd de Maybach S580. Ze bevatten allemaal een verfijnde besturings-assistentie met geavanceerde technologie.

Ferrari Sf90 Stradale

Deze Ferrari is bijzonder, omdat zijn motor en hybride systeem gecombineerd meer dan 1000 pk maken. Het is een zeer exclusieve Italiaanse sportwagen. Je kunt namelijk ook voor lichtgewichte racing velgen kiezen, gemaakt van carbon fibre. Het zit bomvol met moderne technologie in zowel het interieur als exterieur. Naast de Stradale model is er ook een Spider model met een openlucht ontwerp. Ferrari biedt ook de SF90 met de Asetto Fiorano pakket. Deze versie is lichter en het komt met verbeterde aerodynamica.

Bentley Bentayga

De Bentayga komt met een wonderbaarlijk interieur, zoals we van Bentley gewend zijn. De kwaliteiten van deze auto is buitengewoon luxueus. Het is een SUV die het beste rijcomfort biedt maar tegelijkertijd ook wat sportiever dan de tegenstander kan zijn. Het wordt uitgerust met een krachtige v8 van Audi. Bepaalde modellen zijn ook geavanceerde plug-in hybrides. Met het Bentayga Speed model als krachtigste uit de line-up

Lamborghini Huracán STO

De Huracán STO neemt inspiratie van een Lamborghini die speciaal voor het circuit werd ontwikkeld. De Huracán Super Trofeo, die je helaas niet op de straat mag rijden. De STO is gebaseerd op de Huracán EVO RWD, ook een zeer exclusieve auto. De sterke v10 motor stuurt alle kracht naar de achterwielen. Dit zorgt voor een echte raceauto achtige ervaring. De STO heeft namelijk ook goede aerodynamica die zorgt voor de stabiliteit.

Porsche 911 992 GT3

De GT3 werd ook voor het circuit ontwikkeld, want het is lichter dan de normale nieuwe generatie 911 sportauto’s. De motor is een flat-six die heel hoge toeren kan bereiken. Je kan kiezen uit een manual of PDK versnellingsbak. De aerodynamica van de Porsche GT3 is natuurlijk ook verstelbaar.