Drie redenen om een tweedehands heftruck te nemen

Category: Diverse Auto

De aanschaf van een heftruck kan een grote kostenpost zijn. In dit artikel zetten we daarom de drie voordelen van het kopen van een tweedehands heftruck voor je op een rij!

1. Een Tweedehands heftruck is goedkoper

Op zoek naar een vorkheftruck, maar is een nieuwe te duur? Dan is een tweedehandse misschien wat voor jou. Wist je dat een tweedehands vorkheftruck een goed alternatief is voor een leasecontract? Deze contracten lijken op het eerste oog misschien voordelig, maar kunnen op jaarbasis aardig in de papieren lopen. En vergeet niet; Uiteindelijk is de heftruck nog steeds niet in eigen bezit. Door de lagere aanschafprijs houd je geld over voor andere investeringen binnen je bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat je voor hetzelfde budget vaak in een ‘betere’ klasse kunt kopen. Meer heftruck voor een betere prijs dus! De kosten voor onderhoud en reparatie kunnen soms hoger uitvallen, maar daar wegen de lagere afschrijvingskosten veelal tegenop. Bovendien heb je vaak ook een lagere verzekeringspremie. Daardoor ben je onderaan de streep met een tweedehands heftruck goedkoper uit.

2. Tweedehands heftrucks worden verkocht met garantie

Geen zin om urenlang op internet te zoeken of bang om een miskoop te doen? Dat is verleden tijd. Tegenwoordig is er een groot aanbod betrouwbare heftrucks te koop inclusief garantie. De heftrucks zijn technisch uitvoerig nagekeken en worden enkel verkocht wanneer deze aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zo kun je veilig en verantwoord aan het werk en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Natuurlijk kunnen er wat kleine gebruikerssporen op zitten, maar zonder mankementen voelt en werkt je heftruck als nieuw. Bovendien zijn vorkheftrucks stevig gebouwd en kunnen ze gemakkelijk jarenlang mee. Daarmee is een tweedehands variant ook direct een duurzaam alternatief.

3. Direct uit voorraad leverbaar

Ook geen zin om eindeloos te wachten op je heftruck? Alle tweedehands heftrucks zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je snel kunt beschikken over je heftruck. Het ruime aanbod is online te bekijken en aan te schaffen. Zo kun je snel en betrouwbaar je heftruck kopen voor een goede prijs. Direct aan de slag dus!