Een auto online bestellen?

Category: Diverse Auto

Iedereen bestelt wel eens kleding of iets dergelijks online, helemaal niets bijzonder aan. Maar wist je dat je anno 2018 ook eenvoudig een auto online bestelt en deze ook nog eens thuis kunt laten bezorgen. Op het platform Auto.nl worden zowel nieuwe auto’s als occasions te koop aangeboden. Auto.nl heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van automotive. Ze hebben maar liefst 138 servicepunten verspreid over heel Nederland waar je terecht kunt voor uitgebreid onderhoud, garanties en service. Wellicht dat je het online kopen van een auto nog wat onwennig vindt, maar daarom bieden ze vele voordelen en garanties aan zodat je veilig en vertrouwd jouw nieuwe voertuig aanschaft. Het doel van Auto.nl is dan ook om de automarkt transparanter, makkelijker en toegankelijker te maken. Door vaste prijzen te hanteren kom je niet voor verassingen te staan. Bovendien is private lease ook mogelijk en kun je ervoor kiezen om vooraf te betalen of bij aflevering. Zo wordt de online aanschaf van je bolide een stuk eenvoudiger.

Kwaliteit
Op Auto.nl vind je een breed aanbod occasions van onder andere Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volvo, Lexus en vele andere topmerken. Het online platform wil alleen maar topkwaliteit leveren en daarom controleren zij de tweedehandsauto’s uitvoerig op 31 verschillende punten. Van motor tot remmen, niets wordt overgeslagen. Onderdelen met enige vorm van slijtage worden direct vervangen. Hierdoor durft Auto.nl te garanderen dat je minimaal 15.000 kilometer onderhoudsvrij kunt rijden in jouw occasion.

Weet wat je koopt

Auto.nl heeft geen showroom. Dit brengt natuurlijk enige twijfels met zich mee. Daarom wordt er gebruik gemaakt van data en 360 graden fotografie om je een duidelijk beeld te geven van de modellen. Bij de occasions worden eventuele krasjes en of deukjes duidelijk weergegeven, zodat je niet achteraf voor verassingen komt te staan. Ook voor de aanschaf van een nieuwe auto kun je bij Auto.nl terecht.

Voordeel van een auto online kopen

Bij het online verkopen van auto’s is er geen sprake van de tussenkomt van een dealer, hierdoor worden de modellen aangeboden onder unieke voorwaarden. Op nieuwe auto’s wordt minimaal twee jaar garantie gegeven en krijg je ene gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Bij aanschaf van een occasion krijg je 1 jaar gratis pechhulp voor onderweg, 5 apk-keuringen, 1 jaar BOVAG garantie plus ook een gratis onderhoudsbeurt na 5.000 kilometer. Verder wordt de auto binnen vijf dagen kosteloos bij je thuis bezorgd op de dag die jou het beste uitkomt. Bij levering kun je eerst een proefrit maken waarde auto direct op jouw naam gezet kan worden. Na aanschaf heb je altijd nog 14 dagen bedenktijd. Zoveel voordelen vind je nergens anders!