Een racebaan aanpassen met landbouwmachines

Category: Diverse Auto

Ook dit jaar is de opdracht weer gegeven om een groot evenement op te zetten voor fanatieke autoliefhebbers op het circuit van Zandvoort. Voor de nieuwe F1 race moest de baan en de omliggende faciliteiten grondig aangepakt worden. Helaas is de race uitgesteld, maar voor andere evenemnten ligt de racebaan er nu goed bij.

Aanschaffen van landbouwmachines

Twee jaar geleden hebben wij een aantal landbouwmachines aangeschaft om dit evenement te realiseren. Wij moeten nog uit deze kosten komen willen wij winst gaan maken. De machines leveren uitstekend werk en dit scheelt ons een hele hoop tijd met opbouwen van de omliggende faciliteiten en het realiseren van het nieuwe asfalt. Wij Nederlanders doen graag veel werk met de trekker. Bij het organiseren van een internationaal evenement laten we dan ook graag onze trotst zien. De landbouwmachines komen uitstekend van pas in het uit te voeren werk op en rondom het circuit. 

Moment van de waarheid

Ook dit jaar wordt er weer flink geïnvesteerd in de werkzaamheden. We willen het evenement zo goed mogelijk op de kaart zetten, zodat er nóg meer bezoekers komen dan vorig jaar. Ook hebben we dit jaar meer sponsors en teams rondlopen. Iedereen helpt een handje mee. Als de tijd dringt en de race datum in de buurt komt, is het voor de werknemers even hard doorwerken. Gelukkig heeft iedereen hetzelfde doel voor zich. Namelijk in de komende zomers evenementen organiseren van internationale allure. Uiteraard sprong de F1 race daar uit naar boven, maar die gaat helaas niet door.

Evenementen op Zandvoort zijn altijd een groot succes. Duizenden bezoekers staan in de rij om naar binnen te mogen en de vetste en snelste auto’s van de wereld te zien. 

Afbouwen

Na mooie evenementen komt er natuurlijk ook een hoop afbouw werk kijken. Een landbouwmachine kopen is niet iets wat je zomaar doet, vandaar dat onze machines ook bij de afbouwwerkzaamheden nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vervoeren van groot materiaal dat nodig is voor het opzetten van de speciale tribunes. Geslaagde evenementen gaan altijd gepaard met een hoop werkzaamheden om het terrein weer netjes te krijgen. En is het evenement afgelopen? Dan staat het volgende evenement alweer voor de deur. Op die manier verdienen we de aanschafwaarde van de landbouwmachines vanzelf wel weer terug.