Een Tesla leasen in Nederland nu ook mogelijk!

Category: Diverse Auto

Er is geen discussie mogelijk als het gaat om de meest ultieme elektrische auto. Het merk Tesla heeft het elektrisch rijden naar het niveau gekregen waar we met z’n allen op zaten te wachten en is daarbij altijd deze unieke markt blijven domineren met prachtige elektrische auto’s. De Tesla was de eerste elektrische auto die een fatsoenlijke actieradius had. Je kon er al meteen goede afstanden mee rijden zonder tussendoor te hoeven opladen. Inmiddels is dit mogelijk met meerdere elektrische auto’s van verschillende merken. Toch blijft de Tesla op het gebied van elektrisch rijden de ultieme auto. Niet alleen vanwege de lange afstanden die je kunt rijden zonder de accu tussendoor op te laden maar ook door de optreksnelheid van deze wagen. Je kunt namelijk van 0 tot 100 kilometer per uur in maar liefst 1,9 seconden! Als je kiest voor een Tesla, kies je dus voor een supersnelle elektrische auto. Een Tesla leasen in Nederland is overigens ook mogelijk mocht je er één willen rijden maar nog niet voldoende hebben gespaard om deze aan te schaffen.

Comfortabel en goedkoop rijden in een Tesla

Met de komst van vele laadplekken langs de weg door heel Nederland is elektrisch rijden nu net zo comfortabel als het rijden op fossiele brandstof en misschien zelfs nog wel comfortabeler! Zeker als je kiest voor zo’n luxe Tesla. Je rijdt zonder geluid en zonder de lucht te vervuilen. Daarbij is het ook nog eens vele malen goedkoper om je kilometers af te leggen zonder te hoeven tanken. De wegenbelasting hoef je niet te betalen en als je de auto zakelijk rijdt zit er maar een lage bijtelling op. Wil jij graag een Tesla rijden maar heb je het toch wel hoge aanschafbedrag voor deze auto niet op je bankrekening staan? Een Tesla leasen in Nederland is nu ook mogelijk!

Een Tesla leasen is mogelijk voor iedereen

De modellen van Tesla, het Amerikaanse automerk zijn ontzettend populair in de lease. Dat is niet vreemd want juist doordat je zo’n wagen kunt leasen is de prijs om erin te rijden voor bijna iedereen betaalbaar. Om een Tesla te kunnen leasen heb je alleen een vast toereikend inkomen nodig. Je betaald een vooraf afgesproken maandbedrag voor je leasecontract. Daarbij heb je natuurlijk bij een elektrische auto het voordeel dat je enorm goedkoop je kilometers kunt maken. Een Tesla leasen in Nederland is dus helemaal geen slecht idee, je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent als je dat doet.

Een Tesla leasen is onbezorgd autorijden

Als je ervoor kiest om een Tesla te leasen in Nederland, dan zitten eigenlijk alle onkosten die je hebt aan een auto inbegrepen in je maandbedrag. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je voor onvoorziene kosten komt te staan. Mocht je auto kapot gaan dan betaald de leasemaatschappij de reparatie en zorgt ondertussen voor vervangend vervoer voor jou. Ook onderhoudsbeurten worden betaald door de leasemaatschappij net zoals de autoverzekering. Het enige dat je zelf moet betalen is de kosten voor het opladen van je Tesla, de wasbeer om hem schoon te houden en eventuele verkeersboetes en parkeerkaartjes.

Tags: