Handige dingen om mee te nemen in de auto

Category: Diverse Auto

Voor sommigen mensen is de auto een statussymbool en voor sommigen is het slechts een ding wat ze van A naar B brengt. Eén ding hebben autobezitters wel gemeen: ze willen allemaal zo veel mogelijk spullen erin meenemen op vakantie. Om dit te voor elkaar te krijgen geef ik je graag een aantal praktische tips.

Doe het praktisch

Het is altijd weer een strijd om alles in de auto mee te nemen. Of je nou op wintersport gaan, een weekendje weg gaan of gaan genieten van onze zomervakantie. De klep past altijd net dicht en met een beetje pech wordt de ruimte voorin de auto ook nog volgepakt. De kunst is om alles zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin met het inpakken van de auto altijd met de spullen die een makkelijke vorm hebben zoals koffers, tafels en dozen. Het inpakken van de auto is eigenlijk niks anders dan een reallife tetris, met de juiste stenen op de juiste plek boek je dus het meeste resultaat. Door de makkelijke “stenen” in elkaar te schuiven verspil je geen ruimte en heb je meer ruimte over om toch nog even die handige paraplu mee te nemen op vakantie.

Een dakkoffer voor extra ruimte

Als je een dakkoffer en dakdragers voor de eerste keer aan moet schaffen dan is het best een duur grapje. Maar toch is het geen gek idee om deze investering te doen. Het geeft je namelijk zo 500 liter extra inpakruimte. De dakdragers en dakkoffer van tegenwoordig zijn ook nog eens zeer makkelijk te monteren. Je hebt hier dus geen zwarte band ruimtelijk inzicht meer voor nodig. Het is wel belangrijk om niet op deze uitgave te besparen. Koop kwaliteit waarmee je lang verder kunt en kijk of de dakdragers en koffers veilig zijn.