Kwalitatieve spatborden uit eigen fabriek

Category: Diverse Auto

Kwalitatieve spatborden uit eigen fabriek

Spatborden voor je aanhanger nodig? Bij De Haan maken we al sinds 1924 spatborden in onze eigen fabriek. Sindsdien zijn wij de grootste producent in Europa en zijn we expert op het gebied van spatborden voor aanhangwagens, boottrailers en paardentrailers. Je bent verzekerd van kwalitatief goede spatborden welke voldoen aan de EU-richtlijnen en je bestelling wordt snel aan huis geleverd. Neem gauw een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

De vele voordelen van De Haan

De Haan is een familiebedrijf die dankzij zijn jarenlange ervaring in deze branche hoogwaardige kwaliteit levert. Inmiddels mogen wij onszelf wel spatscherm specialist noemen. Wij vervaardigen onze spatborden in onze eigen fabriek in Nederland. Wij staan garant voor een milieuvriendelijk en duurzaam product, waar u nooit teveel voor hoeft te betalen. Bij De Haan verkopen we spatborden voor aanhangwagens in de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Met onze handige online wizard vind je snel het type spatbord wat bij jouw aanhanger past.

Genoeg keuze in ons uitgebreide assortiment

Neem gauw een kijkje bij ons grote aanbod spatborden. Met een assortiment van meer dan 100 verschillende modellen en afmetingen vind je altijd wel een spatbord die voor jouw aanhanger geschikt is.

De best verkochte modellen zijn;

  • THRD 22155
  • HMR 2275
  • HMK 2275

Wij leveren spatborden voor alle gangbare merken aanhangwagens. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld Saris, Hapert en Anssems.

 

Welk spatscherm heb ik nodig?

Als je een nieuw spatscherm nodig hebt maar je weet niet helemaal zeker welk spatscherm er nodig is kan je op de website gemakkelijk via de wizzard een geschikt spatscherm vinden. Door enkele vragen te doorlopen komen er geheel automatisch enkele suggesties qua spatschermen naar voren die geschikt zijn voor jouw aanhanger. Zo weet je zeker dat je de juiste spatscherm hebt. Neem een kijkje op de website om een spatscherm te kopen. Als je 2 of meer spatschermen koopt krijg je 10% korting.