Mijn ervaringen import Audi uit Stuttgart

Category: Diverse Auto

Beste lezers ik krijg vaak de vraag waar mijn prachtig uitgevoerde Audi vandaan komt. Waar heb ik deze kunnen aanschaffen? Nou vandaag hebben jullie geluk want ik ga het vertellen.

Mijn luxe Audi komt niet uit Nederland. Zeker niet uit België. Nee ik heb hem rechtstreeks van de bron gehaald namelijk Duitsland! Net zoals de beste pizza’s gegeten dienen te worden in La Bella Italia, geldt dat natuurlijk ook voor auto’s. Die Duitsers houden het beste voor zichzelf natuurlijk! Geef ze eens ongelijk!

Ik ging dus op zoek op het web naar een bedrijf dat mij kan helpen om die auto te halen naar NL. Kijk het zoeken naar een bak op AutoScout of Mobile, en onderhandelen met die verkoper kan ik zelf ook wel. Maar ik heb even assistentie nodig met het papierwerk en met name ook de BPM. Er zijn namelijk professionele trucjes waarmee je op legale wijze zo min mogelijk betaald. De Belastingdienst gaat je niet onderwijzen op dit vlak dus daar kan je ook niet veel van verwachten. Hier vond ik de dienst die ik zocht: https://easyimport.nl/auto-importeren-duitsland/. Zij doen al het papierwerk, zorgen voor kenteken, en al dat andere administratieve gezeik daar had ik ook geen omkijken meer naar!

Zo gezegd zo gedaan de auto was binnen een week al in Rotterdam. En dat voor een zeer vriendelijk prijsje. Dit soort luxe uitgevoerde Audi hebben ze helemaal niet op de NL auto markt dus is beetje appels met peren vergelijken maar ik schat wel in dat als ze deze bolide ook bij Nederlandse dealers hadden dat ik 10.000 Euro duurder uit geweest zou zijn. Schokkend ja! Heel schokkend voor de Nederlandse auto industrie, want die loopt in Duitsland toch wel een tikkie beter kan ik jullie vertellen al zal dat misschien ook wel te maken hebben met overheid gunsten naar de auto industrie in Duitsland, maar daar kunnen wij als nederige burgers voor de verandering eens van profiteren!

Tags: