Nieuwe favo webshop voor uitlaten

Category: Diverse Auto

Toen ik in juli van dit jaar een andere auto (Volkswagen Passat 1.8 TDi) kocht, had ik met mezelf afgesproken dat ik niet teveel aan deze auto mocht versleutelen. Dat ging goed. Mijn vriendin was blij dat ik haar van het geld dat ik nu overhield weer eens mee uiteten nam. Vorige maand werd ik echter door een goede maat weer overgehaald om naar 100% Tuning in Rotterdam te gaan. En daar begon het toch weer te kriebelen. Sorry schat! Tunen is nu eenmaal een grote hobby van me en dat maakt het dat ik soms ook uren naar onderdelen op internet kan zoeken. En daar gaat deze blog over, ik stuitte namelijk op de webshop Extreme-Carstyling en was zo enthousiast dat ik jullie dit niet wilde onthouden.

Als die hard tuners weten we natuurlijk allemaal dat de perfecte uitlaat de auto maakt of breekt. Daar zijn jullie het mee eens toch? Even een gezellig feitje tussendoor: wisten jullie dat het in het verleden verplicht was om de uitlaat aan de linkerkant van het voertuig te hebben? Op die manier werden de voetgangers op het trottoir beschermd tegen uitlaatgassen! Deze regel bestaat niet meer en je bent dus vrij te bepalen aan welke kan de uitlaat zit? Aan welke kant hebben jullie de uitlaat van je auto zitten?

Breed assortiment Simons

Anyway, de webshop dus. Simons is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in sportuitlaten voor zowel race- en rally-auto’s als de ‘normale’ auto’s. En het fijne aan deze Nederlandse webshop is dat ze echt een super uitgebreid assortiment hebben, zeker wat betreft de Simons sportuitlaat, voor goede prijzen. De artikelen zijn opgedeeld in universeel en automerk. Je kunt complete sets bestellen of losse onderdelen. Nu houd ik er persoonlijk van zelf een beetje te sleutelen, dus ik koos ik er voor een aantal losse onderdelen te bestellen.

Aangezien ik wat vragen had over bepaalde onderdelen, stuurde ik hen een e-mail en die werd dezelfde dag nog beantwoord. Ook de bestelling zelf werd binnen de beloofde tijd bezorgd. Kortom: goede service en een paar dagen later stond ik weer heerlijk te sleutelen aan m’n nieuwe auto. Gelukkig voor mijn vriendin kwam net een nieuw seizoen van Desperate Gossiping Gillmore Housewives in the city uit op Netflix…

Tags: