Wat jouw auto over je zegt.

Category: Diverse Auto

Je bent wat je eet en je kleding kan iets zeggen over je bui die dag. Al onze acties hebben een bepaald effect en worden vaak beïnvloed door dingen die we niet in de gaten hebben. Het gaat onbewust, maar onbewust maak je toch veel beslissingen en weeg je het één af tegen het ander. Die keuzes nemen anderen in zich op. En voilà, er is een mening gevormd. Zo zegt jouw auto ook heel veel over jou als persoon. Maar wat?
Niet mijn type

We hebben het hier niet per sé over merken, maar meer over wat voor soort auto je hebt. Is het een pick-up die vooral bekend staat als onderdeel van een stoere levensstijl? Of heb je een minivan? Die wordt over het algemeen meer geassocieerd met moeders die hun kinderen naar de sportvereniging moeten brengen. Wanneer je een duurdere auto rijdt, sta je vaak bekend als succesvol. Toch koppelen veel mensen een dure auto ook aan ‘paters’. Misschien zegt dat meer over hen dan over jou? Jaloezie is een factor waar we rekening mee moeten houden. Wat voor type auto je ook rijdt, het is belangrijk een goede autoverzekering te hebben.

Kleur bekennen

Net zoals de kleur van je kleding iets zegt over je bui die dag of over je karakter, zegt ook de kleur van jouw auto iets over je persoonlijkheid. Blauw is de kleur die we onbewust koppelen aan betrouwbaar, denk maar aan onze politie-uniformen! Rood wordt gezien als agressief of juist passie. Wit wordt gezien als perfectie. Wel is een witte auto lastig schoon te houden en kan dat weer een andere indruk geven. Daarover later meer. Zwart is een veilige keuze en staat symbool voor volwassenheid. Groen is lastig, omdat men groen alleen mooi vindt bij sommige auto’s en met name sportauto’s. Daarbij moet het een specifieke kleur groen zijn. Lastig!

Aan de veren kent men de vogel

Wanneer je auto vies is, denken mensen al gauw dat je niet goed bent in het onderhouden van je spullen en jezelf. Het maakt over het algemene een slordige indruk. Wanneer je veel rommeltjes in je auto hebt zoals fastfood bekers en bakjes, maakt dat een onhygiënische indruk. Houd je auto daarom schoon, van binnen en van buiten. Heb je veel deuken? Misschien is het verstandig om eventjes te kijken naar hoe je verzekering in elkaar zit. Botsinkjes hier en daar, komen natuurlijk veel voor. Als je iemand anders raakt, is dat natuurlijk niet prettig. Een autoverzekering berekenen kun je altijd eventjes doen om te kijken of het bij jou allemaal in orde is of dat het misschien beter kan.