Een nieuwe manier voor het kopen van een tweedehands auto

Category: Diverse Auto

Tot voor kort kocht je een tweedehands auto meestal in een occasioncentrum in de buurt van je woning. Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit en kun je gebruik maken van het aanbod tweedehands auto’s door heel Nederland! Dat betekend veel keus, en geen urenlange bezoeken aan een autobedrijf. Een tweedehands auto kopen doe je voortaan online!

Online een tweedehands auto kopen

Is dat wel veilig zal je jezelf nu afvragen? Ja is het antwoord, Bynco heeft een manier gevonden waarbij je op een zeer betrouwbare manier veilig en zonder risico’s een tweedehands auto kunt kopen. Als je op de website van Bynco.com het assortiment tweedehands auto’s bekijkt, zal je blij verrast zijn. Een mooi aanbod diverse merken, types en bouwjaren. Allemaal mooie en kwalitatief goede tweedehands auto’s. De foto’s en de omschrijving is duidelijk en dat moet ook want je koopt eigenlijk een auto die je niet live in een showroom hebt kunnen bewonderen. Heb je een tweedehands auto gevonden op de website die je wil kopen, klik dan op bestellen en vul alle gegevens in die er gevraagd worden. Je kunt een afspraak maken wanneer jij graag jouw nieuwe tweedehands auto wilt ontvangen. Deze wordt namelijk kosteloos bij jouw thuis bezorgd.

Een tweedehands auto thuis laten bezorgen

De chauffeur van Bynco komt de auto bij je thuis afleveren, jij moet nog wel even een autoverzekering regelen. Je betaald de auto met iDeal en daarna gaat jouw proefperiode in. Je mag 14 dagen met een maximum van 200 kilometer rijden voordat de koop daadwerkelijk definitief is. Deze 14 proefdagen is te vergelijken met de korte proefrit bij de plaatselijke autodealer, alleen veel langer. Je kunt dus rustig kijken of jij de auto geschikt vind, of de kleur mooi is en of deze lekker rijdt. Kom je erachter in deze proefperiode dat je niet de juiste keus gemaakt hebt? Dan kun je de tweedehands auto kosteloos retourneren aan Bynco en ontvang je het gehele aankoopbedrag terug. Besluit je de auto te houden dan krijg je 180 dagen garantie op jouw tweedehands auto. Mocht er onverhoopt en onvoorzien toch technisch wat mis zijn dan kun je deze reparatie kosteloos laten verrichten. Een tweedehands auto kopen doe je dus onbezorgd en geheel veilig bij Bynco.com!