Ontdek nu welke modellen vernieuwd gaan worden

Category: Diverse Auto

Het jaar 2019 is alweer in volle gang. De nieuwe trends worden binnen elke branche geïntroduceerd en mensen raken geïnspireerd. Ook binnen de autobranche maken nieuwe modellen hun intrede. Naast compleet nieuwe auto’s, zullen er in 2019 ook een paar oudere modellen vernieuwd worden. Ben jij nou zeer gehecht aan je Volkswagen Golf, dan vooral geen paniek. Je kan nog steeds je droomauto rijden, maar dan wel een stuk strakker! Via bijvoorbeeld auto huren Amsterdam, kun jij ontdekken welke auto’s er beschikbaar zijn in regio Amsterdam. Je wilt natuurlijk niet te ver rijden om je nieuwe auto op te halen !


Volkswagen Golf

De Golf is over het algemeen een van de best verkochte auto’s van Europa. Het is daarom ook volkomen logisch dat een nieuwe generatie in opkomst is. De auto’s zullen grotendeels dezelfde motoren behouden, maar er zal een hybride-techniek aan toegevoegd worden. Ze willen zo een nieuwe standaard gaan zetten. Over het algemeen heeft Volkswagen het goed geheim gehouden, maar de verwachting is dat dit model in 2020 op de markt zal komen.

Peugeot 208

Ook dit model is een van de populairste auto’s van Nederland. Het interessante aan het nieuwe model is dat er ook een elektrische versie op de markt zal verschijnen. Deze zal later dit jaar nog zijn intrede maken. De verwachting is dat deze elektrische auto een rijbereik van ongeveer 300 kilometer zal hebben.

Opel Corsa

Opel maakt nu deel uit van de PSA-groep. Mede hierdoor zal het nieuwe model een Franse techniek krijgen. Bovendien krijgt de Corsa een nieuw ontwerp. De nieuwe Corsa zal straks de kleinste auto van het merk zijn. De Adam en Karl zullen compleet van de markt verdwijnen.

Volvo V40

Deze auto is zeer populair geweest onder zakelijke rijders. Het model beschikt over aantrekkelijke sportief getinte rijeigenschappen, waardoor het model zo geliefd wordt. Het huidige model maakt nog deels gebruik van de Ford-techniek, maar dit zal bij het vernieuwde exemplaar niet het geval zijn. Net als bij de Peugeot 208, zal er van dit model een elektrisch model op de markt verschijnen. Deze zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar al gepresenteerd worden.

Skoda Scala

het voordeel van dit nieuwe model, is dat dit de betaalbare versie wordt van de nieuwe Volkswagen Golf. Zijn voorganger, de Skoda Rapid, was niet erg populair in Nederland. Skoda kiest daarom voor een nieuwe aanpak, waarbij een moderne design geïntroduceerd zal worden met veel ruimte.

Dit zijn slechts een paar modellen die een vernieuwing ondergaan. Er zijn natuurlijk veel meer. Zo zal de Tesla ook weer met een nieuw model verschijnen. Het huren van een auto kan het mogelijk maken om deze modellen te rijden. Zoek daarbij wel een autodealer bij jou in de regio, om jezelf zo een lange trip te besparen. Dit kan bijvoorbeeld via auto huren Rotterdam, indien je in regio Rotterdam woont.

Tags: