AP Carstyling onderdelen kopen in Engeland shoplog

Category: Auto Tunen

Als beginnend carstyle liefhebber met een part time baan is het moeilijk. Ik kan jullie vertellen dat carstyling niet bepaald de goedkoopste hobby is. Had ik beter postzegels kunnen verzamelen of Japanse manga strips o.i.d. want god wat zijn die auto onderdelen duur zeg!

Of legt dit weer aan Nederland waar alles duurder lijkt te zijn vanwege onze sociale welvaart systeem waar sommige mensen niet werken en er torenhoge belastingen zijn op alle dingen die het leven mooi maken waaronder auto onderdelen. Misschien dit wel. Want ik ging beetje browsen op dat wereldwijde web en al snel vond ik de onderdelen veel goedkoper in de UK. Specifiek AP carstyling onderdelen. AP is een merk dat top kwaliteit onderdelen maakt, misschien niet neusje van de zalm zoals Bilstein, maar wel meer dan voldoende. Maar daarbij dan ook nog eens zeer betaalbaar. Hier in de UK vond ik de perfecte AP suspension onderdelen voor mijn bolide binnen mijn budget: https://www.extreme-carstyling.co.uk/ap-suspension/. De verzendkosten komen er wel bij maar dat neem ik voor lief want zelfs dan is het nog vele malen goedkoper.

Eenmaal besteld waren die dingen er ook snel binnen zeg binnen drie dagen. Bizar had niet verwacht dat verzending uit de UK van zeer specifieke auto onderdelen zo rap zou gaan. Ik heb de onderdelen zelf op de auto aangebracht. Want dat bespaard ook weer kosten bij de lokale garage ben je zo weer 100 tweehonderd Euro kwijt dus wat je zelf doet bespaar je en kun je dan investeren in nog betere onderdelen over een paar jaar zou ik namelijk wel graag Bilstein onderdelen willen hebben in mijn auto. Dus daar sparen we even verder voor, voornu in de tussentijd kan prima met deze set van AP, Ik moet zeggen het rijdt een stuk fijner sinds, dus het is zeker een geslaagde aankoop.