Je auto upgraden? Probeer onderstaande tips maar eens

Category: Auto Tunen

Kan jouw auto wel wat vernieuwing gebruiken, maar wil je niet direct gaan voor het aanschaffen van een compleet nieuwe auto? Dan kun je natuurlijk ook je huidige auto een aantal upgrades geven. Dit doe je al heel eenvoudig met een paar simpele aanpassingen. Wat deze tips zijn? Dat vertellen we je in dit blog! Lees snel verder. 

Entertainment 

Om te beginnen wil je natuurlijk wel dat je auto is voorzien van de juiste entertainment. De meeste, wat oudere auto’s, zijn bijvoorbeeld niet voorzien van een radio met bluetooth of CarPlay functie. Je kunt dit al heel eenvoudig toepassen door een 1 din autoradio of 2 din autoradio te plaatsen. Deze zijn al beschikbaar vanaf 100 euro en geven een waardige upgrade aan je auto! 

Nieuw kleurtje?

Wil je net even een stapje verder gaan? Dan kan je je auto natuurlijk ook een nieuw kleurtje geven. Je hebt hierbij de keuze uit: 

  • overspuiten 
  • wrappen 

Vooral het wrappen is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Hierbij heb je namelijk de mogelijkheid om een nieuwe kleur te kiezen, maar je kan hierbij ook kiezen voor verschillende soorten afwerkingen en printjes. Misschien is een printje wel too-much voor je auto, maar voor de liefhebber een prima manier om je auto te upgraden! 

Stoelbekleding

Maar hoe belangrijk het exterieur van je auto ook is, het draait uiteindelijk ook allemaal om het interieur. De grootste onderdelen van het interieur van een auto zijn de stoelen. De twee stoelen voorin en de grote bank achterin. Tijd om deze even een upgrade te geven! Autostoelhoezen zijn geweldige en betaalbare oplossingen om meteen een hygiënisch en stijlvolle upgrade te krijgen. Met leer kunnen we niet fout gaan, maar misschien wordt het ook tijd voor iets anders. 

LED-verlichting

Moderne auto’s zijn meestal uitgerust met verbluffende interieurontwerpen en led verlichting rondom de verschillende elementen. Denk hierbij aan elementen zoals de console, de deurknoppen etc. Dit verbetert automatisch het niveau van elegantie van de auto. Dus, als je auto deze leuke details nog niet heeft, voeg deze dan zelf toe. Denk hierbij aan LED-strips die je heel eenvoudig kunt monteren binnen je auto. Zo kun je ook nog eens zelf bepalen waar je deze wilt hebben. Ideaal toch?

De velgen of wieldoppen 

Tot slot komen we aan bij de velgen (of je wieldoppen). Deze zijn misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel voor de look van je auto. Je kunt je velgen eigenlijk vergelijken met je schoenen. Wanneer je de verkeerde schoenen aan hebt, is je outfit niet meer compleet. Door een nieuwe set velgen onder je auto te plaatsen, krijgt je auto dus meteen weer een nieuwe look en een mooiere ‘outfit’. Het kost wat, maar dan heb je uiteraard ook wat. 

OZ racing velgen

Tags: