Je auto verlagen begint bij Eibach

Category: Auto Tunen

Wie zijn auto een wat persoonlijker tintje wil geven kan ervoor kiezen om zijn auto te gaan verlagen. Dit begint meestal met het aanschaffen van een set grotere velgen, dit geeft al een ruimtelijk effect. Maar wanneer je dit goed wilt gaan doen kies je er meestal ook voor om een set verlagingsveren te installeren. Wanneer je het beste van het beste wilt hebben is het raadzaam om eens in het assortiment van Eibach te gaan kijken.

Tip: https://www.extreme-carstyling.nl/eibach/

Waarom Eibach?

Eibach Sportline verlagingsveren hebben een heel aantal voordelen, zo kan je een verlaging doorvoeren tot wel 55 millimeter, is het een progressief veersysteem en wordt het product veelvuldig gebruikt in de motorsport. Het verlagen van je auto zal door veel mensen aangezien worden als iets doms. Die mensen weten echter niet dat er naast uiterlijke veranderingen ook wel daadwerkelijk veranderingen zijn in de prestatie van de auto. Je auto zal sneller en directer reageren op je handelingen, het overhellen zal verminderen waardoor je meer controle zult hebben over je auto. Je kunt optioneel er ook voor kiezen om de anti-roll kit ook in te bouwen. Deze stabilisator kit zal de bestaande stabilisatoren vervangen waardoor het carrosserie nog minder de neiging zal hebben tot rollen. Omdat de auto nog stijver is in de handelingen zullen je stuurbewegingen meer direct zijn en worden deze zonder zorgen omgezet naar het stuurgedrag dat je wenst. Dit zorgt er tevens voor dat over- en onderstuur worden geminimaliseerd het is dus niet alleen maar voor het oog – maar het oog wil ook zeker wat!

Meer: https://www.extreme-carstyling.nl/

Wil je het echt goed doen, dan combineer je de veren van Eibach met de schokdempers van Bilstein, deze combinatie is namelijk een ultiem sportonderstel voor je auto.

Tags: