Auto Tuning

Category: Auto Tunen

Vaak weet een bestuurder niet dat er nog veel meer uit een DSG versnellingsbak te halen is. Door de software aan te passen of te updaten kan je bijvoorbeeld een enorme verandering merken aan de prestaties van je auto. De versnellingsbak kan eventueel helemaal aan de hand van je wensen geoptimaliseerd worden. Sportieve bestuurders kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen op de begrenzer eruit te halen, waardoor je auto ineens een stuk sneller gaat dan voorheen met dezelfde motorcapaciteit.

Naar wens de DSG versnellingsbak optimaliseren 

Soms wordt een versnellingsbak van een auto niet afgeleverd zoals je het zou willen. Je vind bijvoorbeeld dat de schakeltijd veel te lang duurt of dat het maximale aantal toeren te laag ligt. Dit soort aanpassingen kunnen professioneel worden uitgevoerd en wordt ook wel DSG tuning genoemd. Je DSG versnellingsbak wordt dan helemaal naar wens aangepast zodat het wel het ideale snelheidsmonster wordt.

Velgen en banden tunen 

Als je net je versnellingsbak een flinke upgrade gegeven hebt dan wil je natuurlijk ook dat je auto er sportief uitziet. Met nieuwe velgen en banden kom je al een heel eind. Wheelstyling is populairder dan ooit en zorgt al snel voor een compleet andere uitstraling van je auto. Je kan bijvoorbeeld online kiezen uit een extra groot assortiment met velgen en banden om je auto compleet naar wens te tunen.

Velgen en banden voor alle automodellen

Online maakt het niet uit of je nu een Audi hebt of een Jaguar voor alle auto’s zijn een dagelijkse set banden en velgen te vinden. Je kan kiezen voor een stoere winterset of een echte zomerset. Zo kan je zelfs afwisselen tussen je zomer en winterbanden om de slijtage te verminderen. Ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden met wheelstyling en de oplossing om je auto passend te maken bij het vermogen.

Zorg voor een betere wegligging met verlagingsveren 

Als je toch bezig bent met het tunen van je auto dan kan je eventueel ook verlagingsveren overwegen. Deze veren zorgen voor een betere wegligging van je auto. Het geeft zo meer rijplezier en een leuke bijkomstigheid is dat de auto’s er ook nog eens hipper uitzien. Natuurlijk blijft het altijd een kwestie van smaak, maar de meeste verlagingsveren zijn absoluut een pluspunt.

Online aanbod met scherpe prijzen 

Als je online opzoek gaat naar verlagingsveren dan kan je direct gebruik maken van het aanbod met unieke lage prijzen. De scherpe prijzen helpen je al snel om een keuze te maken om je auto te verlagen. Je kan je auto tot wel 30 tot 40 mm verlagen met behulp van professionele veren. Online vind je uiteraard niet alleen een passend aanbod, maar ook bekende merken die het altijd goed doen onder je auto.