NIU scooters bieden kwaliteit onder de elektrische scooters

Category: Reparatie

Het merk Niu is wat mij betreft een voorloper in de elektrische scooters. Door de vele ontwikkelingen biedt het merk uitstekende elektrische scooters die razend snel je van A naar B brengen. Met razend snel bedoel ik ook echt razend snel. Met de sportieve variant kunnen de snelheden oplopen tot wel 70 kilometer per uur. En dat voor een elektrische scooter!

Je vindt de NIU scooters bij Polderscooter

De Niu scooters zijn nu te bewonderen bij Polderscooter. Je vindt Polderscooter in de omgeving van Almere en Zwolle. Ben je dus nieuwsgierig of overweeg je om een Niu scooter te kopen, ga dan snel langs een van de vestigingen. Twijfel je nog, lees dan gerust dit artikel verder. In dit artikel ga ik je proberen wat meer informatie te geven over de elektrische scooters met alle voordelen van dien.

Om te beginnen zijn er 3 varianten betreft de Niu elektrische scooters. Dit zijn de sportvariant, dynamische variant en de economische variant. De motor is een speciale Bosch motor met snelle acceleratie en kan vanuit stilstand makkelijk naar de topsnelheid in weinig tijd. Zeker bij de sportvariant.

De vele voordelen van een elektrische scooter

Elektrische scooters zijn helemaal van deze tijd. Ondanks dat ze nog maar net komen kijken is er een enorme toenamen in elektrische scooters. En dat is niet voor niets zo. De elektrische scooters zijn enorm populair mede omdat ze een steentje bijdragen aan de wereld. Door te rijden op elektriciteit verbruikt de elektrische scooter, in tegenstelling tot een normale scooter, geen brandstof wat weer vervuilende afvalstoffen achterlaat in de lucht. En zoals we inmiddels allemaal weten is dit hard nodig om de wereld een stukje schoner te maken.

Nog een bijkomend voordeel is dat de elektrische scooter muisstil is. Je kan dus gerust vroeg in de morgen op je scootertje stappen zonder iedereen wakker te maken. Ook als je lange afstanden moet rijden is het prettig om niet de hele tijd die herrie te horen. Let wel op! Niet iedereen hoort je aankomen en je kan dus onverwachts tevoorschijn komen bij andere weggebruikers.